GDPR

S.C. IND  CEMA  INTERNATIONAL  S.R.L.: 

CUI: RO28117370

Nr. Reg. Com.: J10/185/2011

IBAN Bancpost Rm.Sărat

 RO71BPOS10111301970RON01

IBAN Trezoreria Rm.Sărat

RO68TREZ1675069XXX003760

Sediu social: Com. Podgoria, sat Podgoria, nr. 384,  județul Buzău

Adresă punct de lucru și corespondență:

Str.  Alexandru Ioan Cuza, nr. 36

125300/Rm. Sărat, județul Buzău

Tel.: 0784-433.850

Fax: 0238-56 00 00

e-mail: florin.grosu@vindem-ieftin.ro

web: www.vindem-ieftin.ro / shop.vindem-ieftin.ro

1.Termeni si Definitii:

1.1. Conform Regulamentului, partile agreaza urmatoarele definitii:

  1. a) „Date cu caracter personal”: desemneaza orice informatii (orice suita de caractere, semne, cifre sau litere) referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila (denumita in continuare „persoana interesata”).

Este considerata a fi o „persoana fizica identificabila” o persoana fizica ce poate fi identificata, in mod direct sau indirect, in special prin referire la un identificator, precum un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la mai multe elemente specifice proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;

  1. b) „Operator”: desemneaza OPERATORUL ECONOMIC, care stabileste scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal
  2. c) „Responsabil de prelucrare”: OPERATORUL ECONOMIC sau BENEFICIARII;
  3. d) „Subcontractor”: desemneaza aici orice organism tert partilor, care are o relatie contractuala cu OPERATORUL ECONOMIC, pentru furnizarea serviciilor care fac obiectul prelucrarii datelor cu caracter personal;
  4. e) „Prelucrarea datelor cu caracter personal”: desemneaza orice operatiune sau orice ansamblu de operatiuni efectuate sau nu de catre OPERATORUL ECONOMIC, cu ajutorul unor procedee automatizate si aplicate datelor sau ansamblurilor de date cu caracter personal, precum culegerea, inregistrarea, organizarea, structurarea, pastrarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, comunicarea prin transmisie, difuzarea sau orice alta forma de punere la dispozitie, apropierea sau interconectarea, limitarea, stergerea sau distrugerea acestora;
  5. f) „Privacy Shield”: desemneaza principiile stabilite prin Decizia Comisiei Europene din 12 iulie 2016, care permit incadrarea schimburilor de Date cu caracter personal intre o tara membra a Uniunii Europene si o intreprindere cu sediul in Statele Unite;
  6. g) „Violarea datelor cu caracter personal”: desemneaza o violare a securitatii care atrage dupa sine, in mod accidental sau ilicit, distrugerea, pierderea, alterarea divulgarea neautorizata a datelor cu caracter personal transmise, pastrate sau prelucrate in alt mod, sau accesul neautorizat la respectivele date.
  7. h) „Ora/zi”: desemneaza ora/ziua lucratoare.
  8. j) Pentru cazul in care doriti sa beneficiati de campania noastra din sectiunea Recenzii Video trebuie sa fiti acord cu utilizarea materialului video trimis de dvs. pentru promovarea si cresterea credibilitatii in fata viitorilor nostri clienti. Materialul va aparea atat pe site-urile noastre, pe youtube, facebook si alte retele de socializare. Trimiterea materialului prin orice mijloace tehnice reprezinta acceptul dvs la intentiile noastre de promovare.

Operatorul economic, S.C. IND CEMA INTERNATIONAL S.R.L, cu sediul social: Com. Podgoria, sat Podgoria nr. 384, jud. Buzau, cod 127480, adresa punct de lucru si corespondenta: Str. Alexandru Ioan Cuza, nr. 36, Mun. Ramnicu Sarat, jud. Buzau, cod. 125300, reprezentat legal prin ing. Răileanu Cosmin-Silviu, în calitate de administrator, avand ca obiect de activitate -Comert cu ridicata al materialului lemnos si al materialelor de constructii si echipamentelor sanitare – 4673, avand calitatea de OPERATOR DE DATE PERSONALE , numit in continuare OPERATR ECONOMIC

 

Vindem-Ieftin.ro va depune toate eforturile pentru ca toti utilizatorii website-ului sa beneficieze de dreptul la confidentialitatea, iar experienta pe website-ul nostru sa fie una sigura si sa nu afecteze in niciun fel viata personala.

 

Datele dumneavoastra personale nu vor fi vandute catre alte comapanii si va asiguram ca nu vom face schimb de baza de date cu alte firme sau cu alte state. Datele dumneavoastra personale vor ramane confidentiale si utilizate doar in scopul procesului de vanzare pentru care v-ati dat acordul.

Tipurile de date cu caracter personal care fac obiectul prelucrarii

  1. In baza Informarii, datele cu caracter perosnal care fac obiectul prelucrarii sunt urmatoarele:
  2. a) Date personale: nume si prenume, adresa, telefon, adresa e-mail.
  3. b) Date cu caracter special: codul numeric personal, seria si numarul actului de identitate.

2.In masura in care, in baza legii, se vor adauga noi categorii de date, OPERATORUL ECONOMIC va actualiza prezenta Informare, care va contine noile tipuri de date prelucrate.

Vindem-ieftin.ro prin IND CEMA INTERNATIONAL S.R.L respecta legile in vigoare cu privire la confidentialitatea datelor si garanteaza folosirea datelor oferite de cumparatorii/clientii sai, doar in scopul pentru care au fost introduse si anume: efectuarea si procesarea comenzilor, pentru informatii despre oferte, contactarea clientilor pentru diferite informatii cu privire la comanda sau produse).

 

 Vindem-ieftin.ro si IND CEMA INTERNATIONAL S.R.L nu incurajeaza spamul.

Vindem-ieftin.ro nu furnizeaza, nu ofera, nu face schimb cu terti datele oferite de clientii sai, decat cu acordul explicit al acestora.

Vindem-ieftin.ro nu face publice datele furnizate de clientii sai. La solicitarea scrisa (e-mail, fax) sau telefonica a clientilor, datele furnizate sunt sterse din baza noastra de date.

Vindem-ieftin.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru informatiile pierdute ca urmare a unor erori sau eventuale probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau a actiunilor unor terte persoane.

 

Scopul utilizarii datelor cu caracter personal

In scopul respecatii dreptului consumatorilor si protectia datelor cu caracter personal si a vietii private prin  abrogarea Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, societatea IND CEMA INTERNATIONAL S.R.L va prelucra  datele persoanale in urmatoare scopuri:

Prin efectuarea unei comenzi pe website-ul nostru , sunteti de acord cu formele de comunicare prin care noi ne organizam activitatea: prin e-mail, SMS, apel telefonic, etc.

Datele dumneavoastra personale: numele, prenumele, adresa de e-mail, numarul de telefon vor fi utilizate doar in scopul vanzarii si informarii.

Acestea vor fi stocate in baza noastra de date a IND CEMA International S.R.L si va pune la dispozitie posibilitatea de a sterge datele contului dumneavoastra, in urma unei solicitari trimise.

De retinut! Odata cu furnizarea datelor dumneavoastra sunteti de acord cu prelucrarea acestora in scopul pentru care ni le-ati furnizat.

1.Abonarea la Newsletter– Prin trimiterea datelor dvs. personale (mail, numar telefon, facebook,etc…) prin orice formular de pe website precum si comunicarea acestora telefonic, pe whatsapp, facebook, mesaje, etc… sunteti de acord cu abonarea la newsletterul nostru saptamanal si la alte tipuri de informari in masa in legatura cu oferte si servicii prestate de S.C. IND CEMA INTERNATIONAL S.R.L. (Vindem-ieftin.ro Casa de comenzi).

Pentru abonarea la newsletter, IND CEMA INTERNATIONAL S.R.L va prelucra adresa dumneavoastra de e-mail pentru furnizarea de informatii pe adresa de e-mail  mentionata in campul de inregistrare a acesteia.

Prin campania noastra de newsletter veti primi diferite informatii cu privire la produsele, si serviciile noastre. In cazul in care doriti sa nu mai primiti aceste informatii cu privire la activitatea noastra, va putati dezabona de la newsletter prin bifarea casutei de dezabonare.

2.In scopuri de marketing

Vindem-ieftin. ro presupune si utilizarea de cookies, pentru buna functionare si interactiune a website-ului cu clientul. Cu ajutorul cookie-urilor, IND CEMA INTERNATIONAL S.R.L, colecteaza date de indentificare cu privire la categoria de interese, locatie, identificarea device-ului folosit sau a paginilor vizitate recent.

3.Preluarea comenzilor telefonice

In urma discutiei cu consultantii nostri de vanzari, vor fi preluate date cu caracter personal cum ar fi: nume, prenume, adresa de e-mail, adresa, cnp. Aceste date sunt utilizate pentru urmatoarele scopuri:

  • Preluarea comenzilor, facturarea, expedierea, livrarea produselor solicitate
  • Returnarii produselor achizitionate de pe website-ul nostru
  • Solutionarea problemelor, intarzierilor pentru orice situatie ce face referire la produsele comandate pe site-ul nostru
  • Mentinerea relatiei de comunicare pe tot parcursul comenzii, dar si informarea acestora cu privire la ofertele, serviciile si produsele noastre
  • Informarea clientilor din baza noastra de date cu privire la campaniile de marketing
  1. 3. “Recenzii Video– Pentru cazul in care doriti sa beneficiati de campania noastra din sectiunea Recenzii Video trebuie sa fiti acord cu utilizarea materialului video trimis de dumneavoastra pentru promovarea si cresterea credibilitatii in fata viitorilor nostri clienti.

Materialul va aparea atat pe site-urile noastre, pe youtube, facebook si alte retele de socializare. Trimiterea materialului prin orice mijloace tehnice reprezinta acceptul dumneavoastra pentru intentiile noastre de promovare.

Detalii cu privire la plata cu cardul

In cazul in care utilizati plata cu cardul online, website-ul nostru nu va avea acces la datele cardului dumneavoastra si nu va stoca astfel de informatii. Toate datele vor fi procesate de catre institutia de tranzactie autorizata prin lege.

Dupa alegerea modalitatii de plata, veti fi contactat de catre un consultant pentru finalizarea comenzii, unde va fi necesara introducerea datelor cu caracter personal cum ar fi: cod card, nume titular, data de expirare a cardului dumneavoastra. Aceste date nu vor fi stocate de catre IND CEMA iNTERNATIONA S.R.L  si le va folosi in niciun fel.

Cui vom transmite datele dumneavoastra cu caracter personal

Datele dumneavoastra cu caracter personal pe care ni le furnizati vor fi transmise colaboratorilor nostri, contabilitatii pentru emiterea facturilor, firmei de curierat, dar si furnizorilor cu care colaboram pentru buna functionare a livrarii pentru produsele comandate.

Datele dumneavoastra cu caracter personal vor mai fi transmise si organelor judiciare sau autoritatilor  legii in cazul in care acestea vor fi solicitate pentru solutionarea unei situatii.

In cazul in care ne revine obligatia de a divulga datele dumneavoastra cu caracter personal autoritatilor legii pentru orice situatie de incalcare a acesteia sau pentru a ne apara in interes legitim, in acest caz datele  dumneavoastra cu caracter personal  vor fi dezvaluite.

In toate celelalte situatii, vom depunde toate eforturile pentru ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie cat mai bine protejate si sa ramana confidentiale.

Pentru nelamuriri sau informatii cu privire la  Prelucarea datelor cu caracter personal (GDPR) trebuie ne puteti trimite un e-mail pe adresa de e-mail: florin.grosu@vindem-ieftin.ro

Durata prelucrarii datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal vor fi prelucrate pe intreaga perioada de timp necesara, justificarii oportune, in urma unei actiuni pentru care a fost necesara solicitarea acestora, in conditiile legilor nationale si/sau europene.

Mentionam ca datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra for fi prelucrate pe toata perioada derularii contractuale cu dumneavoastra, cat si ulterior pe o perioada care nu poate fi mai scurta decat durata generala de prescriptie.

Drepturile dumneavoastra cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal:

Drepturile dumneavoastra cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, ca utilizator al website-ului nostru cum sunt prevazute in GDPR, sunt urmatoarele:

– dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul la rectificarea datelor, dreptul la restrictionarea datelor;

– dreptul de a fi notificat cu privire la rectificarea sau stergerea datelor cu caracter personal, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale;

-dreptul de a depune o plângere în fața Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal;

-dreptul de retragere in orice moment a consimtamantului cu privire la prelucrarile care au drept temei consimtamantul

– dreptul să depuneți o plângere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. În România, datele de contact ale autorității de supraveghere pentru protecția datelor sunt următoarele:

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

 

Toate aceste drpreturi mentionate mai sus nu sunt absolutate, astfel in functie de natura situatiei, fiecare solicitare primita va fi verificata, analizata si veti primi un raspuns din partea firmei IND CEMA INTERNATIONAL S.R.L cu privire la cererea trimisa.